Egy világ, ahol az érték számít.
Süss Édes Élet
Süss Édes Élet
erste bank logo

Süss Édes Élet

Kategória: Lifestyle

 

A Süss- Édes Élet Kft. cukrászai 2014 óta édesítik meg a hazai élet kézműves csokoládé piacát. Kézzel készített bonbonjaik mellett táblás csokoládékkal, csokoládé nyalókákkal, tortákkal, sós és paleo süteményekkel örvendeztetik meg a különleges édességekért rajongó közönséget. Termékpalettánk összeállításánál törekedtünk arra, hogy mind a tradicionális, mind a nemzetközi trendeket egyaránt ötvözzék. Kiemelt különlegességeik közé tartoznak a törley pezsgős, a brill pálinkás és dúzsi boros bonbonjaik. Termékeiknek köszönhetően számos rendezvény, borkóstolók és pálinkakóstolók vendégei élhették már át az igazi édes élet érzését. Egyedi élményként pedig lehetőséget biztosítanak arra, hogy bepillantást nyerjenek a közös bonbonkészítés kulisszái mögé.

Termékek elérhetőek az alábbi helyeken: 

  • Angelo Cafe – Mom park
  • Ax Borászat Kéthely
  • Borárium Delikátesz – Mammut 1.
  • Bor és Kézműves Üzlet – Műhely – Galéria – Bartók Béla út
  • Malatinszky Borszaküzlet – József Attila utca
  • Dubble Bubble Pezsgőbár – Madách Imre tér
  • Selection Borszaküzlet – Lajos u. 91.
  • Sidewayz Borkereskedés – Kenyérmező utca
Gold Kártya

Az Erste World Club tagjainak 10% kedvezményt biztosítanak csoki- és bonbonkészítő workshopra, mely mellé ajándékba egy üveg Dúzsi bor teremt még édesebb hangulatot, valamint igény szerint, profi fotós képeket is készít a csokikészítés minden pillanatáról.

 

 

Valentin napi ismerkedés a csokoládé történetével, közös csokoládé készítés, a kész csokik összekóstolása a borokkal.

- Legjobb minőségű Belga csokoládépasztillát biztosítják a munkához.
- Bemutatják, hogy milyen fenséges ízkavalkád kerülhet a bonbonokba: málnás, pálinkás, passiókaramellás, sósmogyorós, sült meggyes, virágos ízesítésű bonbonjait akár mindenmentes (cukor, glutén, vagy tejmentes) változatban is.
- Hedonista élvezetet nyújtanak: a Badacsonyi, Szekszárdi, Tokaji, és Villányi borvidékek legjobb boraival, legendás magyar pálinkákkal kínálják meg Önt / Önöket.
-  Emlékbe professzionális fotók készülnek az eseményről.

A csokikészítésben részt vesz: Juhász Lilla csokoládéigazgató, a zürichi Csokoládé Akadémia tanítványa, valamint Benkocs Bella csokoládékészítő.

Az Erste World Club tagjainak 4.500 ft/ fő áron biztosítják a programot. Időpontok: egyedi megbeszélés szerint.

Érvényes: 2017. március 31-ig.