Egy világ, ahol az érték számít.
Sixt Rent a Car
erste bank logo

Sixt Rent a Car

Kategória: Lifestyle

A Sixt Csoport szolgáltatásainak legfőbb vonzereje, hogy minőségi és új autókat kínál. A vállalat rendelkezik a világ legnagyobb BMW flottájával, illetve a folyamatosan frissülő gépjárműparkja a legújabb autómodelleket szolgáltatja. 
Utazzon kellemesen, hagyja a vezetést másra! Bonyolítsa le megbeszéléseit kényelmesen, menet közben a Sixt limuzinok hátsó üléséről, vagy érkezzen tárgyalásaira elegánsan a legújabb BMW modellek egyikével!
Elegáns sofőrjeik névre szóló táblával várják Önt a reptéren, így könnyen és gyorsan érheti el a reptéri VIP parkolóiban várakozó Sixt limuzinját.
A prémium sofőrszolgálat folyamatosan tréningezett, idegen nyelveket beszélő sofőrökkel áll a rendelkezésére; legyen szó egyedi bekészítésekről, tárgyalásról, vagy akár esküvői transzferről.

A foglalás menetéről érdeklődjön az alábbi megadott elérhetőségek egyikén!

Gold Kártya

Az Erste World Club tagjainak Free upgrade személyautó bérlése esetén, azaz eggyel jobb kategóriát kap, mint amit választott Magyarországi bérlés esetén.

Az Erste World Club tagjainak 10% kedvezményt biztosítanak a Limuzin szolgáltatás esetén. További tájékoztatásért érdeklődjön a sixt@sixt.hu e-mail címen.