Egy világ, ahol az érték számít.
Holdvölgy Pincészet
Holdvölgy Pincészet
Holdvölgy Pincészet
Holdvölgy Pincészet
erste bank logo

Holdvölgy Pincészet

Kategória: Lifestyle

Szeretné megismerni Mád legkiterjedtebb, csaknem 2 km hosszú, három szintes pincerendszerét? Szívesen részt venne egy kalandos, föld alatti kincskereső túrán? Megkóstolná a Holdvölgy legszebb borait, köztük nemzetközi borversenyek aranyérmes tételeit? Ha igen, akkor egész évben várja Önt a 2016-ban és 2017-ben is a Vince Awards „Legjobb pincelátogatás” díjával kitüntetett Holdvölgy pinceélmény!
A gyönyörű természeti környezet és speciális építészeti megoldások mellett egy sor történelmi, geológiai és borászati érdekesség várja a Holdvölgy pincerendszerbe látogató vendégeket. A körülbelül egyórás, kalandos föld alatti sétán térképes kincskeresés vezeti el a borrajongókat a pincében, hordók között elrejtett, kóstolásra kikészített palackokhoz. A kóstolt borok között hazai és nemzetközi borversenyeken aranyérmet nyert száraz és édes tételek hirdetik a mádi dűlők, a Holdvölgy egyediségét.

Gold Kártya

Az Erste World Club tagjai számára egy-egy extra tételt biztosít a borkóstolók során a Holdvölgy Pincészet, így 7 illetve 9 tételes borkóstolón vehetnek részt.