Egy világ, ahol az érték számít.
Emirates Légitársaság
Emirates Légitársaság
Emirates Légitársaság
Emirates Légitársaság
Emirates Légitársaság
erste bank logo

Emirates Légitársaság

Kategória: Lifestyle

Utazzon az Emirates-szel és élvezze a páratlan fedélzeti kiszolgálást és kényelmet! Repülés közben több mint 2500 zene-, tv- és filmcsatorna szórakoztatja. Az ingyenes wifi-vel kapcsolatban maradhat szeretteivel és üzlettársaival, miközben ínycsiklandó fogásokat szolgál fel a figyelmes személyzet. Business Class utasaik részére ingyenes sofőrszolgálatot biztosítanak induláskor és érkezéskor, a fedélzeten pedig ággyá alakítható ülésekben pihenhetnek. Az Emirates napi járatával több, mint 155 úti cél érhető el Budapestről. 

Gold Kártya

Skywards státusz upgrade: bármilyen értékben Emirates repülőjegyet vásárló és az Emirates Skywards törzsutas programba regisztráló Erste World Club ügyfelet azonnal egyel magasabb státuszba emelünk. Blue tagság esetén Silver, Silver tagság esetén pedig Gold státuszú törzsutasunkká válik, így igénybe vehetik többek között exkluzív Business vagy First Class várótermeinket, és az alap poggyászkereten felül akár 12 kg garantált extra súlykeretet biztosítunk. Fedezze fel az Emirates Skywards tagság további előnyeit itt.

Az ajánlat más promóciókkal nem összevonható.

Az Erste World Club tagjainak 10% kedvezményt biztosítanak Business és Economy osztályon a repülőjegy alapárából.  A kedvezmény budapesti indulással az alábbi desztinációkra vehető igénybe: Dubai, Muscat, Seychelles, Mauritius, Maldives, Colombo, Delhi, Bangkok, Hong Kong, Beijing, Phuket, Tokyo, Rangoon, Phnom Penh, Hanoi, Kuala Lumpur, Singapore, Jakarta, Bali, Cebu, Johannesburg, Cape Town, Nairobi, Sydney, Melbourne, Auckland.

Foglalás: 2018 március 31-ig.
Utazás: 2018 június 30-ig.   

A kedvezményes repülőjegyek vásárlásához kérem kattintson az alábbi linkre.

www.emirates.hu/en/premiumoffer