Egy világ, ahol az érték számít.
Karolina Fűszerkertje Étterem
erste bank logo

Karolina Fűszerkertje Étterem

Kategória: Étterem

A mediterrán hangulatú teraszon elfogyasztott stílusos ebéd, vagy egy elegáns, gyertyafényes vacsora a fűszerkert közepén felejthetetlen élményt nyújt Tihany egyik legszebb balatoni panorámájával rendelkező éttermében.  Mindez együtt a Karolina Fűszerkertje Étterem, a tihanyi Echo Residence teraszán. Igényes, magyaros konyha, mely ízig vérig hordozza Tihany hangulatát. Az ízletes ebédek és vacsorák során a magyar és a nemzetközi konyha remekeit a Balaton régió és Tihany pincéiből származó borok egészítik ki. Különlegesség a válogatott tea- és borkínálat. Az itallapon megtalálhatók természetesen a nemes magyar pálinkák, könnyed frissítők és koktélok is.
Kiváló szakácsok és alapanyagok, a receptek egy része pedig Karolina Nagymama titkos gyűjteményéből származik. A Karolina Fűszerkertje Étterem a korszerűsített konyhai technológiáknak köszönhetően a mai trendnek megfelelő igényeket magas fokon tudja kielégíteni.

Gold Kártya

Az Erste World Club tagjainak 10% kedvezményt biztosítanak a Karolina Fűszerkertje Étteremben történő fogyasztás árából. A kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze.