Egy világ, ahol az érték számít.
Dűlő Étterem és Bormúzeum
Dűlő Étterem és Bormúzeum
Dűlő Étterem és Bormúzeum
Dűlő Étterem és Bormúzeum
Dűlő Étterem és Bormúzeum
erste bank logo

Dűlő Étterem és Bormúzeum

Kategória: Étterem

Az egyedülálló adottságokkal rendelkező Dűlő Étterem épülete az avasalji „főutcára”, a Görgeyre nyílik. Ezen kívül 3 terem, boltozatos pince és az Avasra néző fedett-nyitott udvar adnak otthont a borraktárnak, étteremnek és a grill terasznak. A helyi minőségi alapanyagok felhasználásával a Dűlő Étteremben is megvalósulhat a „Provence-élmény”. Szorosan kapcsolódnak ehhez a miliőhöz kulturális rendezvények, irodalmi, zenés estek, valamint udvari kézműves-gasztronómiai vásárok is. A Dűlő Étterem célja a Miskolc és a Miskolc környéki polgárság gasztronómiai igényeinek kielégítése mellett a messzebbről idelátogató vendégek számára „kaput” nyissanak és megismertessék a lokális ízeket. 
Fontos társadalmi szerepvállalásuk a város és környezete kapcsolatának szorosabbra fűzése, ezért túlmutatva az étkezés funkcionális vonatkozásán, közösségi gasztronómiai élményeket nyújtanak vendégeiknek.

 

Gold Kártya

Az Erste World Club tagoknak 10% kedvezményt biztosítanak a Dűlő Étterem a’la carte áraiból, valamint egyedi kedvezményeket rendezvények esetén.