Egy világ, ahol az érték számít.
Czetis Pálinkaház és Étterem
Czetis Pálinkaház és Étterem
erste bank logo

Czetis Pálinkaház és Étterem

Kategória: Étterem

A hagyományok zamata jelen időben.

A festői szépségű Szár községben található Czetis Ház hazánk első étterme, amely a vendégtérrel egy légtérben ad otthont egy pálinkafőzőnek is. Egy kellemes ebéd közben, harmonikus környezetben csodálhatja meg a pálinkakészítés teljes folyamatát, és természetesen meg is kóstolhatja az ízletes párlatokat. Étlapukon a hagyományos ízek mellett számos ételkülönlegesség, jellegzetes sváb, valamint pálinkával készült fogások is szerepelnek.

Vigyen haza egy kortyot Szárból! Az étterem bejáratával szemközti látvány pálinkafőző nemcsak egyik ékköve a Czetis Háznak, de a benne főtt és helyben elkészített pálinka szintén része kínálatuknak. Pálinkamesterük vezetésével az Ön gyümölcséből is különleges, minőségi nedűt készítenek. Kövesse végig a főzési folyamatot, akár egyedül, akár baráti társasággal, egy kellemes vacsora és autentikus sváb zene mellett.

Gold Kártya

Az Erste World Club tagjainak 4 cl-es kiszerelésű pálinkát biztosít kedvezményként a Czetis Ház az éttermében történő vásárlás vagy fogyasztás esetén 10 000 forintonként.