Egy világ, ahol az érték számít.
AC su misura
AC su misura
AC su misura
AC su misura
erste bank logo

AC su misura

Kategória: Divat és Design

Az AC su misura egyet jelent az olasz szakértelemmel – egyedi, méretre készített öltönyök, ingek és kiegészítők szerepelnek a kínálatukban. Az elkészült termékek minőségét a gondosan megválasztott olasz manufaktúrák által végzett munka, a felhasznált alapanyagok kiváló minősége és a folyamatban résztvevők szakértelme és tapasztalata garantálja. A széles, több ezer darabos alapanyag kínálat a legnevesebb gyártókat dicséri, akik minden ősszel és tavasszal megörvendeztetik az ügyfeleket a szebbnél-szebb, különleges és innovatív termékeikkel.

Gold Kártya

AC su misura méretre készített öltöny vásárlása esetén, méretre készített inggel és egy hozzá választott nyakkendővel ajándékozzák meg az Erste World Club tagjait.*

*Prime kategóriás öltöny (239 000 Ft) vásárlása esetén - Prime kategóriás inget adnak ajándékba (28 000 Ft), ha az öltöny Prime kategória fölötti (296 000 Ft-tól), abban az esetben az ajándék ing Thomas Mason (45 900 Ft) alapanyagból választható.

 

Kiegészítő termékek (nyakkendő, sál, mandzsettagomb, zokni, öv, díszzsebkendő, nadrágtartó) vásárlása esetén 50 000 Ft felett 10%, 100 000 Ft felett 15% kedvezményt biztosítanak az Erste World Club tagjainak.

Heinrich Dinkelacker exkluzív, kézzel készült cipő vásárlása esetén 10 % kedvezményt nyújtanak.

Egyszeri ajánlatként az Erste World Club tagoknak 2 db Prime kategóriás, méretre készített ing kedvezményesen 29 900 Ft-ért vásárolható meg, 56 000 Ft helyett.

További ingek esetén 15 % kedvezményt biztosítanak a méretre készített AC su misura ingek lista árából.